Még több lehetőség az AÖP-ben

2024-ben pár pozitív változással kiegészítve, tovább gyűjthetők az AÖP pontok.

2024-ben pár pozitív változással kiegészítve, tovább gyűjthetők az AÖP pontok. A Trifender WP engedélyokirata már tarlókezelésre is kiterjed, a Pannon Starter Perfect új engedélyezett dózisa 15-20 kg/ha!
Kalkulálja ki könnyen, gyorsan mely termékekkel jár a legjobban!
AÖP Tervező

1.      Kukorica
Azok a termelők, akik a Pannon Starter Perfect, Trifender WP, Bactovital GR, Pannon Starter Vital termékek valamelyikét választották és a kukorica vetése előtt alkalmazták, a két pont feltételét is teljesítették.

 2.      Napraforgó
Azok a termelők, akik a Pannon Starter Perfect, Trifender WP, Öko-ni WP, Bactovital GR, Pannon Starter Vital termékek valamelyikét választották és a napraforgó vetése előtt alkalmazták, a két pont feltételét is teljesítették.

 3.      Szója
Azok a termelők, akik a Pannon Starter Perfect, Trifender WP, Öko-ni WP, Bactovital GR, Pannon Starter Vital termékek valamelyikét választották és a szója vetése előtt alkalmazták, a két pont feltételét is teljesítették.

 4.      Egyéb tavaszi vetésű növények (olajtök, cirok, borsó, olajretek, mustár, stb…)
Azok a termelők, akik a Pannon Starter Perfect, Trifender WP, Öko-ni WP, Pannon Starter Vital termékek valamelyikét választották és a kultúrnövény vetése előtt alkalmazták, a két pont feltételét is teljesítették.

 5.      Tarlóápolás, szárbontás
Azok a termelők, akik a Trifender WP, Tarló Wellness csomagot valamelyikét választották és a már betakarított növények tarlójának kezelésére, ápolására, szármaradványok bontására alkalmazták, a két pont feltételét is teljesítették.


Ősszel is könnyedén elérhető a 2 pont kalászosokban és repcében!

 6.      Őszi káposztarepce
Azok a termelők, akik a Pannon Starter Perfect, Pannon Starter Double, Trifender WP, Öko-ni WP, Slero Pro termékek valamelyikét választották és az őszi káposztarepce vetése előtt alkalmazták, a két pont feltételét is teljesítették.

 7.      Őszi kalászosok (őszi búza, őszi árpa, rozs, tritikálé)
Azok a termelők, akik a Pannon Starter Perfect, Trifender WP, Tarló Wellness, Pannon Starter Vital termékek valamelyikét választották és az őszi kalászosok vetése előtt alkalmazták, a két pont feltételét is teljesítették.
 

A termékek alkalmazásáról, felhasználásáról, kijuttatási körülményeiről további információ az egyes termékeknél, csomagoknál találhatóak.