Lombtrágyák
Wuxal Grano
Magas nitrogén- és kéntartalmú szuszpenzió, mikroelem-kiegészítéssel a kalászosok minőségének javítására
Nitrogéntúlsúlyos és extra magas kéntartalmú levéltrágya mikroelem-kiegészítéssel a kalászosok termésmennyiségének növelésére és minőségének (elsősorban a sütőipari értékszámok, a fehérje-, a sikértartalom javítására. Összetételét tudományos alapon, a gabona zászlóslevél stádiumától a kalászhányásig tartó tápanyagigénye alapján alakítottuk ki.
Hatásmód
Magas nitrogéntartalma segíti a termés nagyságának növelését, magas kéntartalma pedig javítja a minőségi paramétereit. Speciális mikroelem-tartalma optimális ellátást tesz lehetővé a termés kialakulásának legkritikusabb fázisában azokból a mikroelemekből, amelyekre ilyenkor a legnagyobb szüksége van a növénynek.

Összetevők

  • 15% N, 25% SO3, 2% MgO, 0,3% Cu, 0,3% Mn, 1% Zn (m/m%)

Formuláció

  • szuszpenzió

Forg. kategória

  • III.

Hatásmód

  • Lombon keresztüli tápanyag-ellátás

Kiszerelés

  • 10 literes vödör vagy kanna

Felhasználás

Kultúra Károsító; Tápanyag hiány Kezelések maximális száma Dózis É.V.I (nap) Alkalmazás BBCH fenológia szerint
Kalászosok (búza, árpa, zab, rozs, tritikálé) Minőség javítás Növényvédelmi kezelésekkel egymenetben 2-3 l/ha nk.* Zászlóslevél megjelenése - Virágzás kezdete 37 - 63
*Előírásszerű felhasználás esetén nincs korlátozva.

Keverhetőség

Szinte a legtöbb növényvédő szerrel keverhető. A permetlé készítése során először a lombtrágyát oldjuk fel, ügyeljünk arra, hogy a felhasználni kívánt szerek töményen ne érintkezzenek egymással. A tankkeverék 4-5 komponensnél többet lehetőleg ne tartalmazzon. Az eltérő vízminőség miatt, ( kémhatás, keménység, hőmérséklet) végezzen mindig keverési próbát! A permetlé elkészítése után mihamarabbi kijuttatás javasolt. Végezzen keverési próbát. Nem javasolt, illetve nem is szükséges, mivel a termék adjuvánsokat tartalmaz. Ha a kombinációs növényvédő szerhez szükséges adjuváns, akkor a növényvédő szerhez előírt mennyiségben szükséges az adjuvánst kijuttatni.

AKG programban is alkalmazható

Igen

Mikrobiólógiai készítményt tartalmaz

Nem

Biotermesztésben használható

Nem

Tárolhatóság

3 év

Munkaegészségügyi várakozási idő

0 nap

Méhveszélyesség

-

Tűzveszélyesség

-

Vízi szervezetekre való veszélyesség

-

Eredmények

Wuxal Grano lombtrágyázás termésnövelő hatása


Kapcsolódó technológiák

Kalászosok (búza, árpa, zab, rozs, tritikálé)