Tesztelje ingyen program!


Második szakaszába lépett a Tesztelje ingyen! programunkba való jelentkezés. Az Azospeed Amino és a Wuxal Ascofol termékeinket használhatják ingyenesen a résztvevők, és mindvégig szaktanácsadóink segítenek nekik, hogy minél jobban és hatékonyabban alkalmazhassák őket.

Az Azospeed Amino rendkívül hatékony, kiváló biostimulátor hatással rendelkezik, magas aminosavtartalma mérsékli a szélsőséges időjárás okozta környezeti stresszt. Kalászos, kukorica és napraforgó kultúrában is használható.

A Wuxal Ascofollal már a startvonalban megerősítheti növényeit, hogy azok ellenálljanak a szárazság, fagy, hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű csapadék kártételeinek. Több mint 51 %-os algatartalmával a piac egyik legtöményebb alga tartalmú biostimulátora. Növényi hormontartalma elősegíti a sejtosztódást, késlelteti a növény öregedési folyamatait, javítja a stressztűrést, fokozza a virágképződést és terméskötődést. Kiváló esőállósággal, folyamatos tápanyagleadással, nagy hatékonysággal, kémhatás-stabilizáló tulajdonsággal, valamint szuperkelatizációval rendelkezik.

Regisztráljon a Tesztelje ingyen! program honlapján és csatlakozzon legkésőbb április 25-ig!