Terápia videók sorozat


Aggódó páciensek, komoly gondok, rejtélyes tünetek, rátermett orvos csapat. Hatékony terápia minden gondra. 20 részes növénymentő sorozat a Facebookon és a Youtube-on!

Terápia videók sorozat megtekintése 

Új sorozat indul a növényvédelem rajongóinak: a Kwizda Terápia! Aggódó napraforgó család, mindig éhes búza, fénybogárral küzdő repce és még sok más szereplő keresi a megoldást problémáira mindig nyugodt, megfontolt és megértő terapeutáinknál. Kísérje Ön is figyelemmel a páciensek sorsát, hogy Ön is hasznos tudással gazdagodjon! Sorozatunk első részében az egyre ellenállóbb és szemtelenebb repcefénybogár okoz kellemetlen napokat a zöldbimbós repcének, de Kovács András szaktanácsadónkon ez a kártevő nem tud kifogni! Nézze meg a videót!

A Kwizda Terápia második részében: éhező, reszkető búza keresi fel Pinczehelyi Zoltánt. Gyengeség, sárga csíkos levelek a kísérő tünetek. Próbálkozott már szilárd nitrogén fejtrágyával, de nem javult az állapota. Mi lehet a gond? Vajon mi a megoldás és miért? Videónkból kiderül!

Foszforhiányos talajtól pánikoló kukorica magot nagyon nehéz megnyugtatni, de Treitz Jánosnak még ez is sikerült! Nézze meg a Kwizda Terápia harmadik részét!

Erőtől duzzadó, nagymenő repce kereste fel Fehér Tamást, mert annak ellenére, hogy tökéletesen jól érezte magát, tartott a szárormányosok, a repcefénybogarak romboló hatásától, valamint a kén- és bórhiánytól. Hiszen hiába a felkészülés, ha aztán a kártevők aratják le az eredményeket! Mit érdemes használni a csúcstermésért? Sorozatunk negyedik epizódjából megtudhatja!

Félelmek gyötrik a napraforgó magot, mert hallotta már hírét a szklerotíniának és romboló hatásának. Sajnos a pletyka nem alaptalan. Szerencsére azonban a páciens jó kezekben van, Klein Róbert fel is írta receptre az elsődleges fertőzés megelőzésére szolgáló szert. Nézze meg az ötödik epizódot, ha Ön is aggódik a kórokozók miatt!

Álmatlanság gyötri a napraforgó magot, mert úgy tudja, drótférgek vannak a talajban, ahova el fogják vetni. A szomszédok már mind sustorognak arról, hogy nekik mennyire bevált egy szer, de neki nem árulták el a titkot. Azonban a legjobb helyen jár, mert Nagy Zsanett tudja a megoldást szorongató problémájára. Ismerje meg a napraforgó esetét sorozatunk új részében!

A kukorica mag már előre tart attól, hogy élete állandó küzdelem lesz a vízért. Ellenségei, a gyomok vígan készülnek a szezonra. Mit lehetne tenni ez ellen? Leszkó Doktor a szorongáson ugyan nem tud csökkenteni, de tud írni számára egy receptet a magról kelő egy- és kétszikű gyomok ellen. Nézze meg ezt az epizódot!

Csinos napraforgó páciens érkezett Mészáros Lili rendelőjébe. Jól érzi magát, minden rendben, de szeretne felkészülni a növekedés időszakára és szeretné, ha ő lenne a legszebb az egész határban. Egy kis odafigyelés és lombon kiadott tápanyagok csodákra képesek, és nem is olyan “bór-zasztóan” bonyolult a használata. Mi lehet ez a készítmény? Nézze meg legújabb epizódunkban!

Kukor Ica nagyon gyengének érezte magát, lelassult a fejlődése is. A szomszédok már magasabbak voltak nála. Németh Tibor szakavatott keresztkérdéseiből hamar kiderült, hogy ez nem véletlen, hiszen ez a gátlástalan népség lopta Icától a vizet és a tápanyagokat is. Szerencsére egy-kettőre meg lehet állítani a hasonló szemtelenkedéseket. Nézze meg, hogyan!

Fényes jövő előtt álló repce bombázó kereste fel Farkas Ádámot a rendelőjében. Fontos számára az egészsége, ezért rendszeres vendég. Úgy hallotta, hogy a szklerotínia még a hozzá hasonló sztárokat is megtámadhatja, de a doktor úr felírt neki egy receptet, amivel a legnagyobb baj elkerülhető. Így már nyugodtan kibontakoztathatja tehetségét! Csodálja meg videónkban a csinos repcehölgyet!

A napraforgó ugyan megúszta az elsődleges szklerotínia fertőzést a vetést követően, de félt attól, hogy még érhetik gombatámadások. Vejtey Csaba egyetértett páciensével, ezért felírt neki egy szert a megelőzés érdekében. Ellátta tanácsokkal is azt illetően, hogy hogyan szedje annak érdekében, hogy hatásos legyen a védekezés. Szeretne Ön is előrelátó lenni? Nézze meg sorozatunk új részét!

A rejtett bimbós állapotú repce nem a legjobb napján fogta ki Czinege Eriket. Nehéz is eldönteni, hogy melyikük stresszesebb. A kezelésre szoruló beteg számára megvan az egyértelmű megoldás, a terapeutáért viszont még kicsit mi is aggódunk. Nézze meg legújabb epizódunkat, ha szeretne javítani a stressztűrésen!

Rozsdás lett az őszi búza levele, Kolozsvári László viszont nem rettent meg a kihívástól, nagy tapasztalata van e kellemetlen betegség gyógyításában. A hozzáértő kezelés fontos, mert beteg zászlóslevéllel oda a termés! Minden beteg a legjobbat érdemli, ez alól nem volt kivétel a búzahölgy sem. Nézze meg sorozatunk legújabb részében, milyen prémium megoldást javasolt számára a növénydoktor!

Áttörést ért el a kukoricánál Sebestyén István, mert páciense végre bevallotta magának, hogyan szeretne élni. Így már könnyebb volt a terapeuta dolga, hiszen konkrét problémára már konkrét megoldást lehet keresni. Nézze meg sorozatunk legújabb epizódját, hogy megtudja, hogyan hozhat ki többet önmagából az új életet kezdő kukorica!

Rizling néni mindent lát és mindent hall. Mindig pontosan tudja, mi történik a szomszédban és most azt látta, hogy egyre több helyen ütötte fel a fejét a peronoszpóra és az orbánc. El is ment Dr. Péter Ákos rendelésére, hogy felírassa magának a szert, amiről már mindent tud, még azt is, hogy milyen mennyiségben szeretné megkapni. Nem volt hiába az a sok leskelődés!
Ha Ön még nem annyira tájékozott, mint Rizling néni, nézze meg ez a részt!