Wuxal® Ascofol
Wuxal® Ascofol

Wuxal® Ascofol
Kiemelt tápelemek

alga kivonat, bór

A piacon kapható legtöményebb alga tartalmú biostimulátor

Természetes növényihormon-tartalma révén növeli a növények stressztűrő képességét, főként a növekedés korai fázisában, valamint serkenti a sejtosztódást és a megnyúlást, amely a termés minőségét és nagyságát pozitívan befolyásolja.

Érésgyorsító és színesedést fokozó hatású úgy, hogy közben fiatalon tartja a növényt, és növeli a bogyóméretet.

Magas mikroelem-tartalma révén elősegíti a terméskötődést, és erősíti a növények természetes ellenálló képességét, javítja a fagytűrést.

További hasznos információért, kattintson a képre!

Hatóanyag tartalom m/m %
N
2.3
K2O
1.5
CaO
0.195
MgO
0.033
B
3
Fe
0.005
Zn
0.5

jód, 50 % alga kivonat, növényi hormonok, adjuvánsok
Formuláció
Szuszpenzió

Felhasználás

Kultúra Felhasználás módja Dózis
Egyéb kultúra Felhasználás módja Dózis

Képgaléria

Wuxal Ascofol hatása fűszerpaprikán (fotó: Varga László) Kápszta - > Command&Devrinol, 2* Yeald Plus, 2* Azospeed Amino, 1* Azospeed, 4* Wuxal Ascofol, Wuxal Aminocal (fotó: Hunyadi Szabolcs) Fagy gyűrűs tünete almán
Tekintse meg képgalériáinkat! Kattintson bármely képre

Technológiai ajánlások

Természetes növényihormon-tartalma révén növeli a növények stressztűrő képességét, főként a növekedés korai fázisában, valamint serkenti a sejtosztódást és a megnyúlást, amely a termés minőségét és nagyságát pozitívan befolyásolja. Érésgyorsító és színesedést fokozó hatású úgy, hogy közben fiatalon tartja a növényt, és növeli a bogyóméretet. Magas mikroelem-tartalma révén elősegíti a terméskötődést, és erősíti a növények természetes ellenálló képességét, javítja a fagytűrést.

Felhasználása:

Napraforgó: 8–10 leveles állapottól a fővirágzásig, az intenzív növekedés elősegítésére, a tányérátmérő növelésére. Dózisa: 2–3 l/ha.

Repce: rozettás állapotban és a szárbaindulás időszakában a generatív és vegetatív egyensúly fenntartására, virágzás időszakában a sejtosztódás serkentésére, a termés növelésére, 2–3 l/ha adagban.

Kalászosok: bokrosodástól a virágzásig a növekedés elősegítésére, a minőségi paraméterek javítására, 2–3 l/ha dózisban.

Kukorica: 4–6 leveles állapotban hidegstressz ellen, valamint elsősorban csemegekukoricában a kötődés javítására a címerhányás időszakában, 2–3 l/ha dózisban.

Alma: fagyveszélyes helyzetek előtt 2 nappal kijuttatva 3 l/ha adagban. Sziromhulláskor és mogyoró állapotban a termés méretének növelésére (sejtosztódás és megnyúlás serkentésére) 3 l/ha adagban, színezésre és érésgyorsításra 2–3 l/ha adagban javasolt a használata.

Csonthéjasok: fagyveszélyes helyzetek előtt 2 nappal kijuttatva 3 l/ha adagban.  Sziromhullás után a termés méretének növelésére (sejtosztódás és megnyúlás serkentésére) 3 l/ha adagban. Színezésre, érésgyorsításra 2-3 l/ha adagban.

Szőlő: a virágzás és a zsendülés időszakában 3 l/ha adagban. Zsendüléskor javasolt Wuxal® K 40-nel kombinálni.

Zöldségfélék: a virágzás kezdetétől 14 naponta, 2,5 l/ha-os dózisban. Palántázáskor a palánták gyors begyökeresedése érdekében a termék 0,01%-os oldatába mártsuk bele a kiültetendő növények gyökerét.

Kiszerelés 10 literes kanna
Raklap
Tárolhatóság Eredeti, zárt csomagolásban, száraz, fedett, napfénytől védett helyen, +5 °C és +40 °C közötti hőmérsékleten 3 évig eltartható.
Engedélyokirat szám 04.2/87- 3/2011
Elsősegély nyújtás Mérgezéskor, vagy annak gyanújakor az Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat díjmentesen, 24 órán keresztül hívható zöld száma: 06-80-201-199
Kísérletek

Hasonló / helyettesítő termékek

Wuxal Boron Max