Repce csomagok

Springbok Complete
10 ha
Alapgyomirtásra és korai poszt kezelésre egyaránt alkalmas új kombináció + repcebolha elleni védelem + gyökeresítés és regulálás + fóma elleni védelem.
Dózis:

Springbok: 2,5 l/ha
Korado: 0,1l/ha
Buzz Ultra 0,33 l/ha
Velocity 0,5 l/ha
 

 

A csomag 10 hektárra elegendő.

Csomagkedvezmény!

Képgaléria

Fóma piknídiumok repcén (fotó: Németh Tibor) Repcedarázs lárvája Pipacs - Papaver rhoeas Springbokkal gyomirtott repce
Tekintse meg képgalériáinkat! Kattintson bármely képre

Ismertető

Fontos, hogy amennyiben a Sprinbok®-ot posztemergensen alkalmazzuk, a gyomok minél kisebbek legyenek és a repce se árnyékolja őket. Számolni kell azzal, hogy több gyomnövény esetében a posztemergens hatás gyengébb, mint a preemergens. Egy vegetációs időszakban csak egyszer alkalmazható, ugyanazon a területen csak 3 évenként használható!

Koradoval a védekezést a repce-fénybogár, repceszár-ormányos, repcebecő-ormányos, repcebolha ellen a kártevők táblára történő betelepedési időszakában, az imágó létszám figyelemmel kísérése mellett.

A Buzz Ultra levél- és szárbetegségek ellen véd. A kezelés csökkenti a növénymagasságot és a megdőlést, növeli a szárszilárdságot, serkenti az oldalhajtások képződését.

Keverhetőség

Szükség esetén a csomagban található termékek keverhetőek egymással. Gyakorlati tapasztalatok alapján a Springbok korai posztemergens kijuttatásakor érdemes Dursban-nal együtt kijuttatni, ha már megjelentek a repcebolhák a területen.

Hasonló / helyettesítő termékek